torsdag den 8. september 2011

SKROTWERK


Efter lang lang forsinkelse er Genespleizers vinyl-EP SKROTWERK endelig kommet. Det var som bekendt planen, at den skulle have været udsendt i starten af 2010 sammen med SKROT-opsamlingen og Giedo Primo-EP'en Empty Circles, men grundet en teknisk fejl på prøvetrykket måtte den udskydes, og denne udskydelse endte så med at resulterede i en forsinkelse på hele halvandet år. Men nu er den her langt om længe: Fire numre (og en spilletid på en halv time!) med den mest mørke og hårdtslående form for skrotmusik. Breakcore, doomcore og acid blander sig med skrot-typiske elementer som 8 bit/Commodore 64-lyde, skramlede trommeprogrammeringer og lettere udflippede melodistumper.

Efter at vi nu endelig har fået bugt med dette langtrukne hængeparti håber vi fra Hamarplazts side, at vi kan begynde at få ordentlig gang i skrot-aktiviteten igen.

Skrotwerk (HMRPLZT 003) indeholder følgende numre:

Hamarplazt blev tidligere distribueret af Labelkollektiv, men dette selskab er nu lukket ned og deres aktiviteter er overtaget at Rillbar Distribution, hvorfra butikker fremover kan bestille Hamarplazt-plader. Vi håber at få Skrotwerk derover hurtigst muligt. Bemærk, at Rillbar ikke i øjeblikket har en webshop hvor man kan købe de enkelte plader direkte. Det får de forhåbentlig snart, men dem som er utålmodige efter at få pladen er velkomne til at kontakte os direkte.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar